5G in 5 minutes!

 

Proberen te begrijpen wat de gevolgen zijn van 5G technologie kan moeilijk en verwarrend zijn. Via reclame, media en onze overheid krijgen we voornamelijk de voordelen van 5G te zien.

Deze video ‘5G in 5 minutes’ vertelt je niet alleen de mooie verkoopverhalen, maar zoomt ook in op de gevolgen voor gezondheid en veiligheid. Een must-see voor iedereen die zich tot nu toe niet of amper verdiept heeft in draadloze techniek en 5G. En ook als je een goede, korte samenvatting wilt van de ontwikkelingen en feiten tot nu toe: kijken!

Wil je na het zien van deze video meer weten, maar niet overspoeld worden met informatie? Kijk dan ook op onze pagina Wetenschap. Daar geven wij een korte toelichting op de stand van de wetenschap. Ook vind je op die pagina een selectie van presentaties van senatoren, artsen en wetenschappers met daarin de feiten over de gezondheidsrisico’s van de straling van draadloze techniek.